Vineri, 11 iunie, începe Campionatul European de Fotbal. Să facem o succintă trecere în revistă a posibilităţilor de a vedea acest eveniment transmis FTA.

Astfel, posturile germane ARD şi ZDF de la 19,2 grade est transmit acest campionat în buna tradiţie germană de a difuza FTA toate marile competiţii fotbalistice. Posturile sunt transmise şi în format SD şi în format HD, poziţia orbitală este una centrală şi semnalul este foarte puternic, astfel că aceasta rămâne cea mai simplă şi accesibilă opţiune.

Dar nu singura opţiune. La 42 de grade est şi la 7 grade est puteţi vedea campionatul la posturile televiziunii publice din Turcia (TRK). De precizat că la 42 de grade est puteţi vedea meciurile în format 4K la postul TRK 4K.

La 51,5 grade est sunt transmise FTA televiziunile publice din Slovacia (RTV 1 şi 2) – şi aici se vede acest campionat.

De asemenea, pentru cei care au receptoare multistream, sunt o soluţie posturile bulgăreşti de la 33,1 est (BNT şi Nova).

Acestea ar fi locurile în care puteţi vedea FTA integral acest campionat. Mai aveţi două opţiuni în care se văd FTA doar o parte din meciuri, pentru că drepturile au fost cumpărate de consorţii. Acestea sunt posturile franceze TF 1 şi M6 (transmise la 9 grade est şi la 5 grade vest – aici în format multistream) şi posturile italiene RAI (meciurile vor fi transmise FTA la 5 grade vest – format multistream).

Listele de frecvenţe le găsiţi în revistă în tabelele de programe sau pe Internet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s