Amiko-A6

Amiko A6 este un aparat OTT care funcţionează sub Android 7.1 (cu toate facilităţile aduse de aplicaţiile disponibile aici). Este în mod evident un aparat de calitate superioară care ştie lucra în formatul 4K şi putem afirma că acum Amiko a ajuns la performanţele standardului stabilit pe piaţa românească (şi nu numai) de Infomir (MAG-urile).

Este un aparat bazat pe un quad core A53 (1,5 GHz), cu 1 GB DDR RAM şi 8 GB Flash (memoria este suficientă şi aparatul funcţionează foarte bine, dar, la un anumit moment, probabil spre sfârşitul anului 2019, va apărea un model cu şi mai multă memorie, respectiv 2 GB RAM, pentru că asta este tendinţa actuală). Aparatul are ieşire HDMI 2.0 (vine cu cablu HDMI), 2 sloturi USB, ieşire optică S/PDIF, senzor IR extern, Ethernet şi WiFi, slot card micro şi alimentare externă.

De remarcat că există şi o variantă numită Amiko 6N care vine cu un model de procesor ceva mai puternic (2 GHz), cu afişaj, cu o telecomandă şmecheră care are funcţie de învăţare şi cu suport pentru Netflix.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s