Nu de puţine ori ne întâlnim cu diferite situaţii în care avem nevoie de un reglaj rapid al antenei de satelit, fie un vânt puternic a dereglat-o, fie suntem cu rulota sau cu camionul şi dorim să găsim repede satelitul pentru a vedea programul dorit. AB CryptoBox Meter este un satfinder DVB-S/S2 cu câteva funcţii mai avansate asupra căruia merită să ne oprim.

Încă de la prima vedere AB CryptoBox Meter apare ca un echipament robust şi rezistent, carcasa chiar dacă este din plastic, este un plastic de calitate şi este protejată cu o husă foarte rezistentă din cauciuc care include şi două găuri pentru cine doreşte sa ataşeze o curea pentru un transport mai facil. De fapt, husa se mulează atât bine încât dă impresia că ar fi chiar carcasa aparatului.

Pe partea din faţă, AB CryptoBox Meter vine dotat cu un afişaj LCD color de 2.4 inch care oferă o luminozitate bună şi un unghi mare de vizualizare. Sub acesta găsim 5 leduri care de la stânga la dreapta reprezintă: LED-ul de “Power” care îşi schimbă culoare din verde când funcţionează pe baterie, în roşu când aparatul este la încărcat. Led-ul următor este cel pentru funcţia “Lock” care se aprinde verde în momentul în care am recepţionat satelitul dorit.

Mai multe detalii găsiţi în numărul 3/2019 al revistei Info Satelit.

AB_CryptoBox_Meter_1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s