Germania-Turkmenistan

După cum v-am obişnuit în fiecare toamnă, în numărul 3/2019 revenim cu prezentarea posturilor care transmit FTA fotbal şi rugby, într-o formă de tabel uşor de urmărit. Câteva precizări necesare:

1) Este o trecere în revistă a celor mai interesante opţiuni de a vedea “la liber” fotbal (şi rugby) cu antene obişnuite, de 0,90-1,2 metri.

2) Vă reamintim că programele transmise în format Multistream sau 2X necesită anumite tipuri de receptoare sau plăci de calculator despre care am scris în mod repetat în revista noastră (avem acum şi pe piaţa românească).

3) Atunci când am trecut în tabel “Campionatul Germaniei”, ne-am referit la prima ligă germană, această abordare fiind identică la toate campionatele. Acolo unde a fost vorba despre a doua ligă, am precizat acest lucru.

4) Am cuprins în tabel şi câteva feeduri pe care merită să le încercaţi. Nu aveţi nici o garanţie, dar am verificat şi au fost active în mod repetat. Acolo unde la feeduri am scris 10,977-11,105, înseamnă că valorile frecvenţelor se schimbă de la o săptămână la alta în intervalul 10,977-11,105 GHz.

Mai multe detalii găsiţi în numărul 3/2019 al revistei Info Satelit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s