Datorită numărului mare de produse, alegerea unui receptor IPTV cu Android nu este întotdeauna una uşoară. Un echipament care merită luat în considerare este şi receptorul OTT-IPTV cu Android numit Formuler Z7+. Acesta păstrează trendul echipamentelor de dimensiuni mici care conferă o portabilitate foarte mare. Cu toate că este de mici dimensiuni, acest echipament vine cu o dotare hard consistentă.

Formuler_Z

Formuler Z7+ vine echipat cu un chipset HiSilicon Hi3798MV200, plus 2 GB RAM (DDR4) şi 8 GB memorie de stocare (deci memorie mai mult decât suficientă).

Un plus ar fi că în timpul funcţionarii receptorul nu se încălzeşte aşa tare precum alte boxuri cu chipset Amlogic. Intern avem şi antena WIFI de 2.4 Ghz. Pe panoul frontal găsim un LED de stare, iar pe cele două panouri laterale avem câte un port USB. Mai precis avem un port USB 3.0 ideal pentru HDD-uri, SSD-uri externe sau echipamente care necesită viteză mai mare. Acest port poate alimenta un echipament cu maxim 5V (900 mA). Şi mai avem un port USB 2.0 care poate alimenta maxim 5V (500 mA), ideal pentru o tastatură cu/sau mouse, un joystick sau un adaptor extern. Pe panoul din spate de la stânga la dreapta avem: mufa de alimentare (are alimentator extern), mufa pentru cablul de prelungire a senzorului IR, conectorul optic SPDIF, o intrare HDMI 2.0, o mufa RJ45 pentru cablu de internet şi un slot MicroSD pentru cei care vor să utilizeze carduri de memorie.

Mai multe detalii găsiţi în numărul 2/2019 al revistei Info Satelit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s