Dreambox DM920 e un receptor relativ nou, a apărut târziu în 2017, numai bine să ţi-l faci cadou de Moş Crăciun… Şi zău că mi-aş fi făcut un astfel de cadou, pentru că el vine dintr-o altă lume, o lume a calităţii ca scop în sine faţă de care am respectul cuvenit (aparatul costă în jur de 2.000 de lei).

Carcasa lui DM920 UHD este metalică, de dimensiune medie, 250*150*45 mm, cu un capac superior perforat “artistic” pentru a asigura o bună ventilaţie naturală chipsetului procesor al cărui radiator este suprinzător de compact. Panoul frontal are de toate: USB, 2*CI, Cardreader şi un slot de SD card, toate ascunse sub trapă, plus un afişaj TFT color (dă bine la impresia artistică).

Panoul spate ne dezvăluie cele două sloturi plug-and-play pentru tunere, HDMI IN şi OUT, reţea ETH 1 Gb, şi deja familiarul slot pentru un HDD SATA.

Pentru că o prezentare sumară deja i s-a facut lui DM920 HD în revista noastra, o să schiţăm doar configuraţia maşină: Chipset Broadcom 7251 dualcore ARM 1.5 GHz 12k Dmips, RAM 2 Gb DD3, Flash 8Gb NAND. După cum se vede, o dotare la vârful gamei, gata să răspundă oricăror pretenţii de exploatare avansată.

Mai multe detalii găsiţi în numărul 2/2018 al revistei Info Satelit.

dm04dm05

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s